tisdag 17 maj 2011

Köp inte bil hos CMS Group

CMS Group har lurendrejeri inskrivet i sin affärsidé och det är därför vi har så många fall att rapportera om på sajten, liksom man ständigt hamnar hos ARN och andra myndigheter. Nu kan vi läsa om hur Jimmy har blivit blåst på sina utlovade däck som det går att läsa om CMS Group omdömen.

Vi kan bara avråda alla som går i tankar på att köpa bil att vända sig till CMS Group för att slippa bekymmer. Minns även de otal av blåsningar som fanns rapporterade mot CMS Group på konsumentsajten Rejta.se innan detta censurerades.

En läsare som har forskat lite mer i detta tror att det är oseriösa företaget Searchminds som hjälpt CMS Group att få kundernas omdömen censurerade på internet. Läsaren har kollat på det spam som Searchminds och CMS Group dränker internetforum med i förhoppning på att resultaten ska komma över de negativa kundomdömen som CMS Group hela tiden drar på sig. Läs följande svenska:

---
CMS Group jobbar med CMS Group, CMS, Delar, Bilar och Verkstad. De brinner för att alltid leverera det där lilla extra när du väljer att bli kund hos dem. Med dem som partner blir framtiden lite ljusare!

Den ständiga utvecklingen av personalens kunskap inom CMS Group, CMS, Delar, Bilar och Verkstad, gör CMS Group till ett flexibelt och nytänkande företag.

Till CMS Group kan alla vända sig som vill ha hjälp med CMS Group, CMS, Delar, Bilar och Verkstad. Vill ni nå era affärsmässiga mål så kan CMS Group hjälpa er idag. De hjälper er oavsett om ni är en stor eller liten kund.
---

Är det någon som skådat en större klichékavalkad?
En bilkund som vill nå sina affärsmässiga mål? En bilkund som får en ljusare framtid ihop med CMS Group?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar