måndag 25 april 2011

CMS Group och andra bilskojare

CMS Group är troligen Göteborgs mest usla verkstad och bilhandlare som man kan ha att göra med, som vi refererat till med ett otal fall. Och det här med att lura kunder är något som fortgår hela tiden, det märker vi på våra sökresultat.

En läsare som hittade hit presenterade för oss en rolig faktakontroll. Vi har skrivit om företaget Searchminds som jobbar för att undvika att fler konsumenter kan varnas för CMS Group. De sysslar med sökmotoroptimering och hittar på positiva texter om CMS Group som de länkar från olika sidor för att att de positiva texterna ska hamna högt. Det visar sig att de har varit uppe för omdöme på Reco.se där de skapar positiva texter om andra bilföretag också.

Men det är andra företag som lurar kunder hela tiden som Searchminds jobbar för också: Searchminds manipulerar resultat

Det står alltså om konsumentsajten Recos mest nedskrivna företag Solna Bilteknik som har horder av missnöjda kunder. Ägartypen är densamma och blåsningssättet är detsamma, satsa på att lura förstagångskunder och gör det med billiga servicar som man inte genomför allt på. Jämför med de blåsta konsumenter som CMS Group har.

Det fanns massa roliga fakta runt denna "hjälp" som Searchminds erbjuder de skojarföretag som har mycket missnöjda kunder, som vi av utrymmesskäl inte kan ta upp denna post då den blir alltför lång. Men listan på pissiga jobb man kan ha måste toppas av ctrl-v-apa på Searchminds där man sitter och klistrar in fejkade positiva texter i hundratal i olika forum för företag som blåser kunder, för att försöka vaska undan de riktiga kundernas omdömen. Kanske kan de fika med Leif Silbersky och fråga hur det är att försöka frikänna våldtäktsmän och mördare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar