fredag 2 september 2011

Seriös bilverkstad i Göteborg?

Kära läsare, det går bra nu! Inte för Göteborgs oseriösa bilverkstad CMS Group, men för vår konsumentblogg som lyfter fram fall där CMS Group lurat sina kunder.

Och det är viktigt att betona eftersom det är ni läsare som bidrar till materialet. Så här mycket ökar trafiken på bara en månad.


Ni som tipsade om t ex CMS Group-ägarnas alla konkurser har således lagt en pusselbit i förståelsen för varför CMS Group agerar så oseriöst, det är helt enkelt inte beteende de upprepat om och om igen historiskt.

Och det är roligt att vi har så många som söker på bloggen och redan vet om att den finns. När vi kollar på de ord som folk sökt på för att komma till sajten gör det oss nyfikna. Denna månaden finns som vanligt många som sökt på

CMS Group blogg

Men även sökord som:

CMS Group svarta blogg

Liknande sökord som verkar komma från insatta branschfolk finns en rad olika.
Vilka är ni läsare? Vad har ni hört? Är CMS Group ett allmänt skämt i branschen, som vi konsumenter inte känner till (förrän det är för sent)? Skriv oss gärna ett mail på adressen här till höger och berätta vilka ni är eller vad ni vet!

1 kommentar:

  1. När vi kollar på de ord som folk sökt på för att komma till sajten gör det oss nyfikna. Denna månaden finns som vanligt många som sökt på. Det är en bra blogg för maj människor att se. Detta ger en hel del tjänster för bil. Jag kommer att använda det för min bil när jag har några problem med det. bilverkstad

    SvaraRadera